Настроенията на Юра

• Началник на темата Началник на темата Юра
  • Начална дата Начална дата
За първи път разгледах творенията ти-възхитена съм:clap::clap::clap:Не мога да изброя всичко,което ме впечатли,но като че ли най-много ми харесаха Гърция и Маковете.Разбира се,всичко е прекрасно и с много подходящи рамки:clap:Поздравления:kissyou:

Ауууууууу, каква красота!
Твоите мънистени дами са прелестни, а рамките чудесни...
Този Мануел този път не се е изложил и е бил на ниво ...

Момичета - благодаря за вниманието:kissyou:
Вили, точно чрез рамките изпъкнаха мадамите....

Юра винаги има с какво да ни изненадаш! Поздравления за новите попълнения.Не си личи че са първи опити :clap::clap::clap:

Благодаря на всички за вниманието към моите творения :kissyou:
Сега ще Ви покаже един коледен банер който започнах просто ей така , но резултата надмина очакванията ми и толкова ми хареса че си остана за мен :D
Снимката е доста светличка но....

Добре си направила, че си си го оставила, много е хубав! И аз бих си го оставила, ако бях на твое място! :kissyou:

Благодаря на всички за вниманието към моите творения :kissyou:
Сега ще Ви покаже един коледен банер който започнах просто ей така , но резултата надмина очакванията ми и толкова ми хареса че си остана за мен :D
Снимката е доста светличка но....

Много е красив! Браво! Браво и за това ,че си си го запазила!!:idea::kissyou:

Юра справила си се чудесно с банера :clap:.И аз подкрепям мнението на другите ,че заслужава да си го оставиш :idea:

Снимката на банера е "светличка", но съвсем ясно се вижда пожеланието на чист, български език...моделчето, което си избрала, надписа и оформлението са толкова сполучливо направени, как човек да не го пожелае за себе си...???...заслужаваш не шестица, а десятка...браво...!!!...:clap:...
Не можем всички да го притежаваме, но съвсем скомно можем да пожелаем схемичката за него, а ти няма да ни откажеш, нали мила Юра...???...:idea:...

Много съм поласкана че се хареса и на Вас :kissyou:
За всички които пожелаха схемата могат да си я дръпнат от тук :
http://dox.bg/files/dw?a=686d92a16e

Последно редактирано:
Назад