Има ли любители на цветя?

• Началник на темата Началник на темата demetra
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Това е моята палма.В момента също цъфти като опадат топчетата изрязвам пръчките защото става грозно.Не съм махала другите издънки така е по красива.

Aз я имам същата палма казва се Хамедория и моята цъфти това е снимка от миналата година тези дни ще си снимам цветята и ще пусна нови снимки понеже се сдобих с много нови цветя :D Когато си я купих беше в малка саксийка около 15 см и раздадох много от коренчетата в саксията сега са пет броя върви ми доста кичеста висока е около един метър .
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143416&photo=2

Издънките не ги изрязвам,само цвета,на мен така са ми казали и така правя при първа възможнист ще ви снимам и моята палма и вашите са много красиви

Момичета, разцъфтяха някои външни цветя.Има и едно стайно-последното.То ми е бебе още.Втората снимка е на бегонията , която зимува в градината.

Малко встрани от темата, в смисъл, че няма да показвам снимки на цветя.
Днес реших да си принеса сандъчето с каскадното мушкато от кл.стая в къщи.Сменях два автобуса.Целия град ме чу и разбра какво нося, че го пазих, някой пътник да не стъпи в него.
Опазих го до вкъщи.
Дано след такъв маршрут не го стресирах.:D

lari ,много добре се развиват цветята ти !:clap:
Знаеш ли как се казва цветето от първата ти снимка?
maleks,направо си е било голямо изпитание не само за цветето ,а най-вече за тебе.:idea:Важното е ,че си го опазила читаво.

Първото цвете-в градината,се казва Кандилка.Някъде му казват Кадилка или нещо подобно.Аз го видях за първи път в Карлово.Има го в най-различни разцветки.
Maleks, не се притеснявай, щом сандъчето е оцеляло цяло, всички ще е наред.

Nelia,благодаря за приятното изживяване-разгледах снимките с удоволствие!Аз ходих на пловдивското изложение, но беше много бедно,не ми хареса.
А моят цикас линее.Уж спазвам всички правила за отглеждането му,а той ми се сърди.:(

Страхотна изложба:thumbup:- хареса ми всичко ,което си показала.Най-много ме впечатли етажното дръвче до малката къщичка.Такова не бях виждала.

Изложбата е хубава и на живо да се видят цветята е удоволствие!Извън изложбата има много щандове с предлагане на саксийни цветя,семена ,цветя за двора и градината,саксии,торове и т. н. :flower:Аз си купих ето този цикас и много му се радвам!

fuentemajor ,етажното дръвче наистина е много хубаво, а до него ,уточнявам къщичката е пчелен кошер

:clap:Nelia честита придобивка пожелавам ти в скоро време цикаса да ти изкара нови листенца:kissyou:благородно ти завиждам че си могла да се насладиш на тази красота това е другата ми страст след гоблените.Преди две години малкия ми син ходи на екскурзия на това изложение в Бургас за цветя и ми беше донесъл много красиви цветя за подарък.

Благодаря ти Галя,за пожеланието!Всяка година си купувам някое цвете от изложението,но не винаги се справям с отглеждането удома!Отдавна ми се искаше да имам цикас!А днес имах и рожден ден и това беше и още един подарък за мен!:flower:

Прекрасна изложба. Благородно ти завиждам, че си успяла да видиш толкова красота на едно място. Честит рожден ден! Много здраве и щастие и повече време за шиене на гоблени.:)

Nelia,благодаря за приятната разходка в света на цветята!Прекрасни са.
Съседката ми е била вчера на изложбата и е възхитена.Разказа ми,но ти ми ги показа,за което още веднъж благодаря.
Честит рожден ден!
Желая ти здраве,щастие,късмет и свободно време за любимите хобита!
Весел празник!

Статус
Not open for further replies.
Назад