Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
:kissyou:Извинявам се , че се намесвам, но като казваш "дебил", това значи, че слагаш всички ни под общ знаменател, защото ние не знаем за кого точно става дума. Ами, ако си му писала на ЛС на "дебила" и той пак не си е взел поука - просто го "Посочи с пръст", за да знаем, кой точно е той / и "да го убием с камъни"/. А не - "Да съм казала това или да съм казвала онова" . Ами.. кажи нещо конкретно и точно. В същото време мнооого казваш, но - не по правилния начин. Колко много пъти Манка "КАЗВА", но всички знаем точно защо го прави. Конкретно. И коректно.Не мога да повярвам, че модератор държи такъв тон във форума.
Захар, задачата на модератора е да трие такива постове, не да ги пише. Да наречеш някого "дебил" за това, че не разбира обясненията ти е грозно.
Е,стига вече!Нещата започват много да загрубяват,изобщо не е приятно. Трябва да сме толерантни един към друг,а не груби и вулгарни! И Tooth е абсолютно права!Но как да наречеш някого който не разбира от приказка ако не д...л. То самото му отношение към твоя труд е такова. Ти ме наливаш акъл, той ти .... на труда.
:clap::clap::clap::clap: Ето затова стававъпрос, ама няма, кой да го четеееbrambi,не е необкодимо да бъдеш компютърен специалист,за да си качиш снимките някъде и после да дадеш линк.Аз допреди 3 години и понятие си нямах от компютри.Можех да работя само с Word и Excell.Всичко,което съм научила досега е благодарение на различни форуми чрез въпроси.Отделно си направих и труда да поровя в интернет и да прочета доста уроци.В момента нивото ми е дотам,че сама се опитвам да програмирам уеб-сайтове.А започнах с изключително тъпи и елемнтарни въпроси.Даже си пазя като спомен ЛС,където съм питала хора от форума и са ми обяснавали как да процедирам.
Има хора,които изобщо не си дават труда даже да научат елементарни неща.Това,че някой има компютър незначи,че има компютърна грамотност.
Диспута,който се води е не дали си компютърен специалист или не,а как да си запазим форума от задръстване,за да си говорим за любимото ни хоби.Целта на всички ни е този форум да продължи да функционира нормално.
А гоблените обичаме всички,които сме членове на форума!