Спорове, похвали, оплаквания.......

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
:confused:Защо се драчите този форум е само за знаеще ли човек се учи цял живот и без обиди,защо да натоварваме чуждите форуми, маи стана съседа да е зле аз да съм добре.Не е този начина щом има опция за прикачане на файл ,мисля че е сложен да се ползва. Нека да бъдем по ведри и усмихнати.Толкова добри и отзивчиви хора сме се събрали.:kissyou:

Не мога да повярвам, че модератор държи такъв тон във форума. :(
Захар, задачата на модератора е да трие такива постове, не да ги пише. Да наречеш някого "дебил" за това, че не разбира обясненията ти е грозно.
:kissyou:Извинявам се , че се намесвам, но като казваш "дебил", това значи, че слагаш всички ни под общ знаменател, защото ние не знаем за кого точно става дума. Ами, ако си му писала на ЛС на "дебила" и той пак не си е взел поука - просто го "Посочи с пръст", за да знаем, кой точно е той / и "да го убием с камъни"/. А не - "Да съм казала това или да съм казвала онова" . Ами.. кажи нещо конкретно и точно. В същото време мнооого казваш, но - не по правилния начин. Колко много пъти Манка "КАЗВА", но всички знаем точно защо го прави. Конкретно. И коректно.

Права си ,Кате! И понеже аз започнах темата на обидените:D, искам да кажа ,че дали сме наричани дебили или простаци-май културата на пишещия е под въпрос.
Освен това отговарям и на друг член на форума-не се цупя и съм пробвала да кача снимки чрез външни сайтове-успешно.Не се и хваля, защото само аз зная колко труд и нерви беше това за мен.
Нека има повече знаещи и можещи тук!

Няма да коментирам нищо! Само искам да кажа, че съм възмутена от такива отношения! Все си мисля, че сме тук за приятно прекарване на времето, а не да се караме и да се обиждаме! Приятен ден на всички!

Нямам представа кой на колко години е - аз съм на 34 - сигурно има по-възрастни от мен. Сигурно е трудно за някои да качи снимки ли схеми, но след като получават съобщения с указания - защо не ги спазват? След като Захар праща такива указания и те не се спазват и изпълняват, то дали тези хора не се интересуват само от определените схеми на всяка цена без да знаят колко време отнеме на другите да ги качат или да им ги пратят. Много съм благодарна на всички, които ми помагаха да намирам това, което търся - било е почти светкавична реакция и затова аз винаги когато имам възможност отговарям със същото. Но наистина е неприятно да търсиш нещо само по име, без картинка. Но как да наречеш някого който не разбира от приказка ако не д...л. То самото му отношение към твоя труд е такова. Ти ме наливаш акъл, той ти .... на труда.

Момичета,
Искам да кажа ,че буквалния превод на думата дебил означава слаб,хилав,безсилен.Това е най слабата степен на олигофренията.Те не могат да преценят себе си и проявяват подчертана чувствителност към своите егоистични интереси.Макар и рядко има дебили ,които са едностранно надарени.Преди всичко при тях се отбелязва силна памет ,музикални и художествени заложби.Така например известния френски живописец Курбе,
е рисувал удивителни пейзажи и портрети ,но без да гледа не е могъл да нарисува и едно дърво.
Пиша всичко това ,защото смятам ,че не трябва да се използват думи на които не се знае истинското значение ,а се използват като жаргон.
Може би и двете спорещи страни имат право и за да не се продължават да се дразнят взаимно е редно да се вземе някакво решение,което да пресече ненужни спорове.Нека да няма обиждащи и обидени,а да ни е приятно на всички .Според мен форума е да да си помагаме в нещо което харесваме ,а не да се караме! :idea:

Но как да наречеш някого който не разбира от приказка ако не д...л. То самото му отношение към твоя труд е такова. Ти ме наливаш акъл, той ти .... на труда.
Е,стига вече!Нещата започват много да загрубяват,изобщо не е приятно. Трябва да сме толерантни един към друг,а не груби и вулгарни! И Tooth е абсолютно права!

Да се смея ли, да плача ли......Момичета и момчета :idea:, нека запазим добрия тон. Нека спазваме правилата, моля ви :loveglasses:

[I]Всички знаем, че в много случаи ползването на външни сайтове за прикачване е за определено време.Не ви ли се е случвало да не можете да отворите някоя картинка в творбите и в етапите и да се ядосвате за това!
Може би решението е във форума да се качват само в тези два раздела - творби и етапи, а всички останали картинки,които не са на външни сайтове да се трият./I]

Ниа,споделям твоето мнение.
Мисля,че тук админите ще трябва да пипнат сайта и да премахнат опцията за прикачваме на картинки в останалите теми.Понякога,когато не се разбира от дума,се налага радикално решение.А колкото до "дебили",аз го разбирам като хора с минимален коефициент на интелигентност,нулева обща култура и възпитание под екзистенц минимума.Много ясно е,че Захар не употребила термина в медициниското му значение,а в разговорното му.
Но ако се продължава така,до никъде няма да я докараме.В момента сме като "Орел,рак и щука".Окончателното решение е в ръцете на Админите,понеже като се задръсти форума,всичко е на тяхна глава.

За да ни е приятно във форума трябва да си го направиме сами,а това няма да стане без спазване на правилата,защото после някои ще питата-"Какво става с форума,защо немога да вляза и т.н."Но на някои хора колкото и да им го обясняват,немогат да го разбератФорума неможе да се разтяга до безкрайност.аз също трудно се справям с прикачането от външни сайтова,но затова си качвам само в мойте теми.:shy2:Момичета усмихнете са ,лятото идва:kissyou:

Знам за какво говори Захарче...И съм била и от двете страни на бариерата:D, защото преди година и нещо буквално я ИЗТОРМОЗИХ ,ДОКАТО СЕ НАУЧА ДА КАЧВАМ ПРЕЗ РАДИКАЛА..как ме изтъря това момиче не знам:uhhhh::uhhhh:..Ама се научих, де...:loveglasses:И СЛЕД КАТО СЕ НАУЧИХ, СЕДНАХ ЕДИН ДЕН И СИ НАПРАВИХ ТРУДА ВСИЧКО, КОЕТО СЪМ КАЧВАЛА КАТО СНИМКОВ МАТЕРИАЛ ВЪВ ФОРУМА, ДА ГО МЕТНА ПРЕЗ РАДИКАЛА....ЗАЩОТО В ГЛАВАТА МИ СЕ Е ЗАБИЛО НЕЩО ПРОЧЕТЕНО ТУК, КОГАТО ФОРУМЪТ ПАК БЕШЕ ЗАБИЛ ОТ ПРЕТОВАРВАНЕ"ЕДНА КАЧЕНА СНИМКА ДИРЕКТНО ВЪВ ФОРУМА СЕ РАВНЯВА НА 10 НАПИСАНИ МНЕНИЯ"..ТОВА,КОЕТО НАПРАВИХ АЗ БЕШЕ МОЯТ ЛИЧЕН СИ ПРИНОС, ЗА ТОВА КАК ДА РАЗТОВАРИМ ФОРУМА..
Иначе и мен ме дразнят мнения на новорегистрирали се,едно и също нещо написано на 100 места, или от сорта -търся този гоблен....в почти всяка тема, НЕГРАМОТНОСТТА МЕ ДРАЗНИ УЖАСНО..
НАЙ-ЩАСТЛИВА СЪМ,ЧЕ ТУК СЕ ЗАПОЗНАХ С ДЕСЕТКИ ПРЕКРАСНИ ХОРА И ИМ БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКИЯ ПОЗИТИВИЗЪМ, С КОЙТО СА МЕ ЗАРЕЖДАЛИ, СТРАШНО СЪМ ЩАСТЛИВА И ОТ СРЕЩИТЕ СИ С ПЛОВДИВСКАТА ГРУПА-ВИНАГИ СЕ ВРЪЩАМ ВКЪЩИ ОКРИЛЕНА..
НЕКА СЕ ПОМЪЧИМ ДА ЗАПАЗИМ ДОБРИЯ ТОН И ФОРУМЪТ ДА СИ ОСТАНЕ ЕДНО ПРЕКРАСНО МЯСТО.

Последно редактирано:
Като чета мненията,стигам до заключението,че никой от нас не иска отново да се задръсти форума.И да не преливаме от пусто в празно,нека да направим гласуване "ЗА"и"ПРОТИВ" по следния въпрос:"да се премахнат опциите за директно качване на картинки във всички теми,с изключение на "ЕТАПИ"и"ЛИЧНИ РАЗРАБОТКИ".Във останалите теми картинки да се прикачват само чрез външен носител.И ако "ЗА" е в превес да помолим Админите за съдействие.
Админи,много ви моля,бихте ли направили опция за гласуване,активна,примерно за 2 седмици или месец.
Какво ще кажете?
Според мен,ако продължаваме както досега,само ще си говорим безрезултатно и ще се нервираме,че някои или правят на инат или просто ни приемат,ни предават.А любимият ни форум ще продължи да се задръства."Като си пееш,Пенке ле,кой ли те слуша?!"

аз съм съгласна. мен дори не ми пречи и етапите да ги качвам през външен носител.:thumbup::thumbup:

Аз също съм ЗА прикачването на снимки чрез външни сайтове. Страшно неприятно ми е когато не мога да вляза във форума. Искам само да споделя . Може би защото съм в чужбина, някои от снимките прикачени например с keep4u.ru изобщо не ги виждам:( На мен ми изписва , че този сайт е забранен от италианското правителство ...Все пак няколкото снимки които не виждам не са проблем . Важното е да съществува форума ! :kissyou:

:thumbup:Аз също съм ЗА прикачването на снимки през външни сайтове.
Преди време бях дала идея за определен период новорегистрираните да не могат да пишат,а само да разглеждат форума.Така първо ще се ориентират,а после ще знаят къде да искат схеми и т.н.В момента е голяма каша из целия форум.
Трябва да пожалим модераторите.Не метла,а най голяма прахусмукачка трябва.

Като чета темата,ми става едно такова гадно:(Влизам в този форум за да се оттърся от отрицателните емоции и напрежение събрали се в мен през тежкият работен ден.Форумът за мен е една релакс-терапия,а сега не съм съвсем сигурна,че е така:no:...Една
фраза от мен "Радвай се на малките неща и винаги ще си с усмивка на уста":thumbup:

Последно редактирано:
здравейте ,искам да изкажа хиляди благодарности на всички които ми писаха на лс и ме опътиха как да си прикачвам снимки и други полезни съвети,:clap:а на тези с хапливите забележки искам да кажа-не ни съдете ния не сме компютърни специалисти,ния просто обичаме гоблените.:(

искам да благодаря за помощта на cecunka,iliana67 и puxito . много благодаря ! вие сте много готини и отзивчиви!!! Puxito,много благодаря че откри и ми прати схемата,която иначе трябваше да търся в руския сайт.
А на всички,който спорят искам да кажа- бъдете по-толерантни едни към други!

brambi,не е необкодимо да бъдеш компютърен специалист,за да си качиш снимките някъде и после да дадеш линк.Аз допреди 3 години и понятие си нямах от компютри.Можех да работя само с Word и Excell.Всичко,което съм научила досега е благодарение на различни форуми чрез въпроси.Отделно си направих и труда да поровя в интернет и да прочета доста уроци.В момента нивото ми е дотам,че сама се опитвам да програмирам уеб-сайтове.А започнах с изключително тъпи и елемнтарни въпроси.Даже си пазя като спомен ЛС,където съм питала хора от форума и са ми обяснавали как да процедирам.
Има хора,които изобщо не си дават труда даже да научат елементарни неща.Това,че някой има компютър незначи,че има компютърна грамотност.
Диспута,който се води е не дали си компютърен специалист или не,а как да си запазим форума от задръстване,за да си говорим за любимото ни хоби.Целта на всички ни е този форум да продължи да функционира нормално.
А гоблените обичаме всички,които сме членове на форума!

brambi,не е необкодимо да бъдеш компютърен специалист,за да си качиш снимките някъде и после да дадеш линк.Аз допреди 3 години и понятие си нямах от компютри.Можех да работя само с Word и Excell.Всичко,което съм научила досега е благодарение на различни форуми чрез въпроси.Отделно си направих и труда да поровя в интернет и да прочета доста уроци.В момента нивото ми е дотам,че сама се опитвам да програмирам уеб-сайтове.А започнах с изключително тъпи и елемнтарни въпроси.Даже си пазя като спомен ЛС,където съм питала хора от форума и са ми обяснавали как да процедирам.
Има хора,които изобщо не си дават труда даже да научат елементарни неща.Това,че някой има компютър незначи,че има компютърна грамотност.
Диспута,който се води е не дали си компютърен специалист или не,а как да си запазим форума от задръстване,за да си говорим за любимото ни хоби.Целта на всички ни е този форум да продължи да функционира нормално.
А гоблените обичаме всички,които сме членове на форума!
:clap::clap::clap::clap: Ето затова стававъпрос, ама няма, кой да го четеее

Назад