Среща на Гоблените Плевен

;)Здравейте, мили момичета! Дойде есента и е време да се видим. През лятото кой какво е свършил, нови проекти и нови гоблени, дай Боже!Хайде, раздвижете се! Аз тонус не съм губила - нали съм бабче :baby: Давайте предложения за дата и място:kissyou:

Вече много ми домъчня за всички вас:cry: и аз чакам някакво предложение да се появи и все надничам в тази тема.2-3 октомври далече ли е ?:idea:Защото на 25 септември Пепито няма да е тук ,а може би и аз,а ако някой иска утре да пием по кафе да се обади!:kissyou:

Аз не съм присъствала на сбирките ви до сега , но много искам да се запознаем и бих дошла на кафе само кажете къде и кога, за да скроя плана.

Pepen, къде е този списък? Аз ли съм сляпа за хубавите неща? Пишете ме и мене, но без Гергана, щото няма да има кой да гледа :baby:

Pepen, къде е този списък? Аз ли съм сляпа за хубавите неща? Пишете ме и мене, но без Гергана, щото няма да има кой да гледа :baby:

:kissyou:Миличка,това е списък в темата за "Третата национална среща в София",която ще се състои на 9 октомври!

Юле ,ще се запиша ,но все още изчаквам!:confused:

Коя е тази шапка, мексиканската в Градската градина ли ? Аз съм нова и неориентирана за предишните ви сбирки , но на тази ще дойда/ако ме искате де/.

Момичета, някой, ако минава покрай "Параклиса" или хранителния на Наркоопа, да каже за срещата на Зоя или другото Марго, че те са доста заети и не знам дали влизат във форума редовно.

:kissyou:Обичам ви! На 26.09 в 14,00 часа ще съм там! :lookup:Каво да ви донеса, като нищо не съм направила ново? Но удоволствието ще е пълно - ще ви видя:kissyou:

Малко по нагоре бях писала ,че тази седмица ме няма,но и аз като Весито ще чакам снимки!Много съжалявам че няма да дойда,още повече че има с какво да се похваля,но тъкмо до следващата ни среща ще е напълно готово!Ще мина през магазина на Мартаритка и ще и кажа за срещата!Обичам ви!И не забравяйте снимките,че да няма :bong: Приятно изкарване!Пък като свърши селскостопанската година ще дойда и аз!:kissyou:

Ох,:(без мен.Но ,ще чакам снимки-не съм влизала от ......и аз незнам.Добре ,че Маргаритка днес ми се обади-но, пак не мога.Почивам на 2 седмици един ден.Ще изгрее някой ден слънце и на моя прозорец.До тогава,ще стискам зъби.:kissyou::flowerlove::oops:

Назад