elena699 Гобленар 15 Януари 2013 #142 Ето и нещо малко различно от примитивите.Един от новите на Vervaco
elena699 Гобленар 16 Януари 2013 #145 Боби,Nev,благодаря ви за подкрепата:kissyou:Ето и последният завършен от любимите ми примитиви La-D-Da White Cat по картината на pierre bonnard e-chat-blanc Последно редактирано: 16 Януари 2013
Боби,Nev,благодаря ви за подкрепата:kissyou:Ето и последният завършен от любимите ми примитиви La-D-Da White Cat по картината на pierre bonnard e-chat-blanc
pepina_p Гобленар 17 Януари 2013 #146 elena699 каза: Ето и нещо малко различно от примитивите.Един от новите на Vervaco Кликнете, за да разширите... Това Vervaco е наистина впечатляващо.:loveglasses: Поздравления!!!:clap:
elena699 каза: Ето и нещо малко различно от примитивите.Един от новите на Vervaco Кликнете, за да разширите... Това Vervaco е наистина впечатляващо.:loveglasses: Поздравления!!!:clap:
pepina_p Гобленар 24 Януари 2013 #149 Леле каква ситна панама.............. как шиеш на такова нещо?!?!?!:loveglasses: Браво!!! За кончето става въпрос. Кой каунт е тази панама?:kissyou:
Леле каква ситна панама.............. как шиеш на такова нещо?!?!?!:loveglasses: Браво!!! За кончето става въпрос. Кой каунт е тази панама?:kissyou:
elena699 Гобленар 24 Януари 2013 #150 Боби,благодаря ти мила!Пепи,панамата е лен 35к.От една година почти всичко шия на лен и страшно ми харесва.:kissyou: Последно редактирано: 24 Януари 2013
Боби,благодаря ти мила!Пепи,панамата е лен 35к.От една година почти всичко шия на лен и страшно ми харесва.:kissyou:
did_tag Гобленар Модератор 24 Януари 2013 #151 Колко много красоти съм пропуснала, :clap::clap: Но котката е върха :clap::clap:
mamanushi 24 Януари 2013 #152 :clap::clap::clap:Много са красиви примитивите, чудно изглеждат на тази панама.
elena699 Гобленар 24 Януари 2013 #154 Благодаря ви от сърце,мили момичета!:kissyou::kissyou::kissyou:
walentiina Гобленар 1 Февруари 2013 #156 Ели,прекрасни работи имаш!Обожавам твоите примитиви и ги чакам с нетърпение!
elena699 Гобленар 6 Февруари 2013 #159 И малко романтика за предстоящият празник.Blackbird designs.A valentine message :kissyou: