От известно време насам гледам само играчки.... еее... както се сещате, не можах да мина само с гледането. Влюбих се в куклите тилда. Ето първата от тях, със сигурност няма да е последната
И едно ново калъфче за телефона на синчето - с Фин от анимацията "Фин и Джейк" . Той толкова си го хареса, че целия уикенд стои с него на врата
Благодаря ви за това, че надничате в страничката ми :kissyou:
След три дни усилена работа вечер се роди Брунхилда - баварска кокона със сламена капела
И специално за Любомира - снимка на шапката от близо :
Баварска, Баварска, ама и малко нашенска - Прилича на Баба марта с тез червено-бели одежди!!!:loveglasses: Страхотни са куклите ви!!! :clap: Като непипани с човешка ръка..........:kissyou:
Зайците ти са страшни, и на мен ми е интересно розите на шапката ти ли ги майстори? Уникални играчки си направила :clap::clap: Браво и за калъфа за телефон, и у нас това филмче е на почит.
smeshko, розите на шапката са готови -подарък са ми от Ирена - майсторих самата шапка по мастер класа на една рускиня :idea:
Благодаря на всички за милите думи :kissyou:
Вашето мнение е много важно за мен :loveglasses:
Полудях с тези зайци ...и сигурно съм досадна вече, но са голяма краста. Място не си намерих, докато наглася кройката на правия заек с подвижни ръце и крака - правих комбинация от няколко кройки, но се получи :idea: . Ето първия резултат - Заек - нинджа, кръстен Нурияки, на един японски ски скачач. Цветовото решение е на синчето, дизайна на дрехите - мой. Скоро ще се сдобие и с нунчако, но нямах търпение да го покажа.